RESERVA EN LÍNIA
Empresa - Fondo Cristal Costa Brava
15042
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15042,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

EMPRESA

Més de 30 anys d’experiència, oferint als nostres clients una perspectiva única de la nostra costa entre Tossa i la cala Giverola.

historia-fondocristal

HISTÒRIA

L’empresa Fondo Cristal neix l’any 1985 com a empresa familiar, fundada per dos fills de Tossa i grans apassionats del mar.

Més de 30 anys d’experiència, oferint als nostres clients un servei i un producte de qualitat, que amb el pas del temps s’ha convertit en una activitat de referència i en una parada obligatòria per tothom qui visita la nostra encantadora vila.

Disposem de dues embarcacions  amb fons de vidre i d’una tripulació jove i altament formada per desenvolupar l’activitat.

IN COSTA BRAVA

El trajecte entre Tossa de Mar i cala Giverola conté infinitat d’atractius com les coves i les cales que visitem, formacions rocoses i la varietat de flora i fauna que caracteritzen la Costa Brava, sense oblidar el fons marí, sempre apassionant.

La Costa Brava és la costa gironina que comença a Blanes i acaba a la frontera amb França; la seva longitud és de més de 200 km. Inclou el litoral de tres comarques: la Selva, el Baix Empordà i l’Alt Empordà.

CERTIFICATS

 

TRIP-ADVISOR

national_geographic web