RESERVA EN LÍNIA
Activitats - Fondo Cristal Costa Brava
16433
page-template-default,page,page-id-16433,page-child,parent-pageid-16426,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

ACTIVITATS

Tota la informació sobre el municipi de Tossa de Mar. Descobreix un munt d’activitats per fer.

BUCEIG I SNORKEL

BUCEIG I SNORKEL

Al llarg de la badia de Tossa hi ha gran quantitat de platges i cales que et permeten practicar buceig i snorkel tant a la platja gran com a diferents cales al llarg de la badia. D’aigües cristal·lines tens molt bona visibilitat sota l’aigua i les aigües són tranquil·les.

 

La Mar Menuda, per exemple, és una de les millors zones de buceig de la Costa Brava. Pots fer un bateig d’snorkel o de buceig i escollir entre una gran varietat d’excel·lents centres especialitzats.

 

Tossa compta amb renom internacional per l’incomparable enclavament en el que es troba, al cor de la Costa Brava, en un paratge purament mediterrani.

PARC DE SA RIERA

PARC DE SA RIERA

El Parc de sa Riera és un espai verd públic, extens (unes 5 hectàrees) i planer situat a l’entorn de la riera de Tossa, a uns 500 metres del nucli urbà de la població.

 

Al parc trobem varis ambients configurant un entorn divers de gran valor natural i paisatgístic que ofereix multitud de possibilitats per la passejada, el descans o el lleure en família. També es pot fer en bicicleta.

 

El parc compte amb diferents equipaments i serveis: bancs, papereres, taules, font, jocs infantils, pista esportiva, parc urbà de salut, deixalleria, centre d’acollida d’animals i es troba al costat de la zona esportiva municipal amb el pavelló, la piscina coberta, camp de futbol de gespa artificial i dues pistes de pàdel.

OCI INFANTIL

OCI INFANTIL

Tossa sempre ha estat un destinació de Turisme Familiar. Sempre ha comptat amb una gran oferta en oci per a nens i famílies. Des de activitats al mar on es poden llogar patins i petites embarcacions a banda d’una amplíssima oferta esportiva, llogar bicicletes per fer excursions per la vila i, també, gaudeix de gran nombre de gronxadors repartits arreu i parcs infantils en recintes privats dels hotels i restaurants.

 

A més a més, a les rodalies de la població trobem parcs aquàtics com el Water World i el Marineland Catalunya.

RUTES BTT

Descarrega’t aqui el flyer de les rutes de La Selva  pdf_icon

PUIG DE CADIRETES

PUIG DE CADIRETES

El Puig de Cadiretes, és un recorregut per un relleu totalment muntanyenc, en ple massís de Cadiretes (PEIN), un paisatge dominat per la vegetació mediterrània que permet gaudir d’increïbles panoràmiques de la costa i l’interior. Val la pena arribar-se al cim de Cadiretes (fora d’itinerari), que ofereix una excel·lent perspectiva de bona part de la comarca i els seus voltants. Itinerari dur, amb forts pendents. Molt recomanable per als més atrevits ja que el descens pot ser perillós.
Planes de l'Aromir

Planes de l'Aromir

Les Planes de l’Aromir compta amb una ruta que transcorre pel massís de Cadiretes. Aquesta, però, és menys exigent i alterna els trams amb descensos per forts pendents amb trams gairebé planers i de fàcil pedalada, que permeten recuperar forces. De tant en tant, els camins completament “tancats” per la vegetació de les muntanyes litorals donen pas a clarianes que deixen veure excel·lents panoràmiques de la costa.
Aiguafina

Aiguafina

L’Aiguafina és un recorregut força a l’abast de qualsevol usuari, tret d’algun pas una mica més complicat. És el més assequible de tots els de Tossa de Mar. El desnivell és poc important i el paisatge força variat: camps de conreu, retalls de bosc mediterrani, boscos de ribera, rieres litorals…