RESERVA EN LÍNIA
Platges - Fondo Cristal Costa Brava
16437
page-template-default,page,page-id-16437,page-child,parent-pageid-16426,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Gaudeix d’una de les 25 millors platges del món

La badia de Tossa és una de les més significatives de la zona i està formada per una platja gran amb un seguit de cales que, en època d’estiu, estan plenes de turistes.

cala salions tossa de mar

CALA SALIONS

Situada al peu de les muntanyes de l’Adrenya és una platja de sorra gruixuda i daurada. De només 80 metres de llarg i 50 d’ample està molt protegida del vent gràcies a la seva ubicació. Al mig de la cala s’hi troba una petita riera que baixa del macís de cadiretes i a la part esquerra disposa d’un camí de ronda molt ben condicionat.

cala futadera tossa de mar

CALA FUTADERA

Cala situada al límit de Tossa de Mar amb Sant Feliu de Guíxols és un paradís verge que s’hi pot accedir a peu des de la carretera per unes escales de 300 esglaons traçats a la roca. Envoltada de pins, contrasta amb el turquesa de les aigües transparents que la caracteritzen.

CALA GIVEROLA

La Cala Giverola és una cala situada en un marc incomparable de la Costa Brava, a Tossa de Mar. Envoltada de penya-segats i pins, amb un complex turístic a peu de platja i acusada profunditat a poc metres mar endins. Facilita el lloguer de material esportiu i de diferents activitats. A Fondo Cristal, i fem una parada obligatòria en totes les nostres sortides.

cala pola tossa de mar

CALA POLA

Cala Pola, d’uns 75 metres de longitud, es troba inserida en una cala rocosa que li atorga una especial bellesa. Un altre avantatge que ofereix la Cala és que és un punt d’arribada i sortida d’embarcacions de visió submarina, les entrades es poden comprar allà mateix. Cala Pola ofereix bons serveis:  dutxes, un supermercat pertanyent al càmping, xiringuito, etc.

cala bona tossa

CALA BONA

Disposa de diversos llocs d’interès que el fan únic. I és que malgrat les seves petites dimensions, la Cala Bona pràcticament no té espai per estendre la tovallola ja que conté molt pocs metres de sorra. El snorkel és una de les activitats més practicades en aquesta cala,  té una bona protecció davant de les onades i el vent.

mar menuda tossa de mar

PLATJA MAR MENUDA

La platja de la mar menuda es troba a l’extrem nord de la badia de Tossa. És una platja petita, d’uns 100 metres i que compta amb la distinció de la Bandera Blava. Disposa de tota classe de serveis i la qualitat de l’aigua està controlada periòdicament. Té un aspecte més recollit que la platja gran i és de sorra gruixuda.

PLATJA DEL REIG

PLATJA DEL REIG

La platja de Reig és una petitíssima cala que es troba a la zona de penyal i separa la platja gran de Tossa amb la de la Mar Menuda. És una mitja llunya de sorra entre roques a la que s’accedeix per una escala empinada excavada en la pedra. Es la platja més petita de tota la badia de Tossa amb menys de 15 metres.
platja-gran-tossa

PLATJA GRAN TOSSA

És la platja principal de Tossa que envolta el recinte emmurallat de la ciutat. Considerada pel National Geographic una de les 25 millors platges del món. De 400 metres de longitud i de sorra gruixuda es de fàcil accés i disposa de serveis i espai per les barques.

platja d'es codolar tossa

CALA D’ES CODOLAR

Als peus de la muralla de la Vila Vella, en el nucli històric es troba aquesta petita platja de pescadors. La cala és una mescla de sorra i còdols de 80 metres de longitud. S’hi pot accedir fàcilment des del centre del poble en un passeig entretingut per la muralla.

cala llevado tossa de mar

CALA LLEVADÓ

Preciosa cala de pedres amagades a Tossa de Mar, s’hi pot accedir a peu travessant el Càmping Cala Llevadó i tardes aproximadament 10 minuts a peu.

D’aigües cristal·lines, paisatge rocós i carregat de vegetació, apartat de sorolls de la ciutat i cotxes.

cala-den-carles-web

CALA D’EN CARLES

És una cala situada en una zona natural orientada al sud i de sorra fina dorada. Té una longitud de 130 metres i una amplada de 50 metres i és adjacent a la Cala Figuera. Forma part de la badia de Santa Maria del Llorell i disposa de serveis com un ‘xiringuito’ i dutxes.

cala-des-rajols-tossa-de-mar

CALA FIGUERA / DES RAJOLS

L’única platja nudista de Tossa de Mar. Privilegiada per la ubicació on es troba i per la forma curiosa de les seves roques forma part, també, de la badia del Llorell. Tot i estar protegida per un penya-segat s’hi pot accedir fàcilment i estar envoltada de gran vegetació.

platja-del-llorell-tossa

PLATJA DE LLORELL

És la més important de la badia de Santa Maria del Llorell amb quasi 500 metres de longitud. És de fàcil accés amb cotxe i ofereix molts serveis als visitants, majoritàriament famílies. Franquejada per formacions rocoses permet la pràctica d’activitats aquàtiques.

porto-pi-tossa

PORTO PI

Situada a l’extrem sud de la badia de Santa Maria del Llorell és una platja natural d’aigües cristal·lines que s’hi arriba a través d’un camí de ronda des de la platja del Llorell. Característica també per les seves roques sempre és atractiu enfilar-s’hi a contemplar les vistes.

CALA MORISCA

CALA MORISCA

Una cala verge espectacular sense serveis ubicada entre Lloret de Mar i Tossa de Mar. Es troba al sud de la badia del Llorell i queda amagada de la resta de platges properes. D’aigua cristal·lina no s’hi pot arribar en cotxe ja que queda allunyada de totes les urbanitzacions.

EMBARCACIONS AMB PLACES LIMITADES. RESERVAR EL TEU TICKET AMB ANTELACIÓ.