RESERVA EN LÍNIA
Què visitar a Tossa de Mar
19438
post-template-default,single,single-post,postid-19438,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

QUÈ VISITAR A TOSSA DE MAR

QUÈ VISITAR A TOSSA DE MAR

Tossa de Mar és un dels racons més visitats de la Costa Brava degut a la seva fama i a ser una zona turística de les més increïbles de Catalunya.

Començant per a les meravelloses cales que s’hi poden trobar; algunes de les quals ni tan sols s’hi pot arribar en cotxe. Seguint els camins de ronda fins a Sant Feliu de Guíxols s’arriben a moltes petites cales connectades entre elles que es caracteritzen per el paisatge idíl·lic de la Costa Brava.

Les més accessibles com la Platja Gran, i les que s’hi pot accedir més fàcilment tenen una ocupació molt elevada a l’estiu però per altre banda, també hi ha cales més petites amagades que són un paradís de calma per descobrir.

Descobreix les platges de Tossa de Mar

home1

Per altra banda, a part de les platges, trobem la vessant més turística i per la qual la vila té un encant especial. El seu caràcter medieval desconegut per a molts fa que no només puguis gaudir d’un bany en un entorn incomparable sinó que descobreixis la història i les tradicions d’un barri pescador que ara es troba ple d’una oferta per a turistes, restaurants, activitats aquàtiques, etc.

La plaça de l’església amb l’església parroquial de Sant Vicenç, la més representativa de la població es tracta d’una construcció neoclàssica construïda a mitjans de segle XVIII. La fortificació medieval que hi trobes al accedir al recintes és l’únic que existeix a Catalunya, construït a principis del segle XIII. Totes les cases de pedra de la Vila Vella et fan sentir com si t’haguessis transportat a l’Edat Mitjana –va arribar a tenir 80 edificis –.

A mida que t’enfilis per els estrets carrerons de pedra aniràs gaudint de millors vistes fins a arribar a pujar la Muralla a la zona alta, on trobaràs diversos miradors per gaudir encara més del paisatge.

Una escapada que no et pots perdre si vols viure l’essència de la Costa Brava.