RESERVA EN LÍNIA
Entorn - Fondo Cristal Costa Brava
16426
page-template-default,page,page-id-16426,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

ENTORN

Tossa de Mar situada en un marc incomparable de natura Mediterrània està envoltada per belles cales.

Tossa de Mar és un municipi situat entre els termes de Lloret de Mar i Sant Feliu de Guíxols a la Costa Brava. A mig camí entre la ciutat de Barcelona i la frontera francesa. Els aeroports més propers són el de Girona a 32 quilòmetres i el de Barcelona a 93 quilòmetres.

 

Situada en un marc incomparable de natura Mediterrània està envoltada per belles cales com la Giverola, Pola, Cala Bona, Llevadó, d’en Carles… i platges com la Platja Gran i la d’Es Codolar.

 

A la població viuen de manera permanent aproximadament 8.000 habitants i acull uns 15.000 turistes durant els mesos d’estiu.

 

El terme municipal està gairebé tot dins de la reserva natural del Massís de Cadiretes que amb els seus 519 metres de altitud conserva una variada vegetació Mediterrània amb elements de la flora Atlàntica. Es pot recórrer per camins abalisats i pensats per a la pràctica del senderisme i de la bicicleta de muntanya.

  • PLATGES QUE ENAMOREN

    Tossa està envoltada per belles cales: Giverola, Pola, Cala Bona, Llevadó, ... i platges: Gran i d'Es Codolar.

  • VIATJAR EN EL TEMPS

    Imagina un lloc on puguis viatjar en el temps i transportar-te cap a escenaris d'èpoques passades.

  • TOSSA ACTIVA I COMERCIAL

    Disfruta de l'oferta gastronòmica de Tossa, així com de les seves botigues i comerços.

A Tossa de Mar, a més de gaudir de l’ambient turístic que el caracteritza, es pot passejar tranquil·lament per la Vila Vella i l’art que prové de segles enrere entre els quals destaca el recinte emmurallat del segle XIII que recorre el litoral rocós i tanca a la Vila Vella d’antigues cases i carrers destacant l’Església de Sant Vicenç de estil Gòtic tardà del segle XV i l’antic Hospital de Sant Miquel del segle XVIII.

 

El centre de la població, a tocar de la platja, és un lloc dinàmic i ple de vida. S’hi poden trobar petites botigues, bars, cafès i una àmplia gamma de restaurants on gaudir de l’exquisida cuina local.

 

Fora d’aquest recinte hi ha el Barri de Pescadors de sa Roqueta i al Massís de Cadiretes l’antic Santuari de Sant Grau, sense oblidar els antics orígens de Tossa de mar xifrats al segle I aC i representats entre d’altres per la Vila Romana dels Ametllers.

 

Passejant de nit per la platja de la mar Menuda –que compta amb la Bandera Blava– a la Badia i amb les vistes del Cap de Tossa i el Recinte emmurallat de la Vila Vella il·luminats al fons, pots tancar un recorregut per un dels llocs més turístics i amb mes art i història de la Costa Brava Gironina.